Hoitopaikanvalinta.fi-etusivu uudistui

22.3.2017


Ajankohtaiset asiat ja sivuston keskeisin sisältö ovat pääosassa Hoitopaikanvalinta.fi-sivuston uudella etusivulla, joka otettiin käyttöön maaliskuun puolivälissä. Uudistetun etusivun tavoitteena on auttaa lukijoita löytämään suosituimmat ja ajankohtaisimmat tiedot sivuston monipuolisesta sisällöstä.

Tutustu ajankohtaiseen sisältöön

Hoitopaikanvalinta.fi-etusivun yläreunassa on uutuutena kolme kuvallista linkkilistaa, jotka esittelevät ajankohtaisia poimintoja sivuston sisällöstä ja ohjaavat tarkempaan tietoon sivustolla.

Etusivulla voit seurata myös terveyspalvelujen käyttämiseen ja rajat ylittävään terveydenhuoltoon liittyviä ajankohtaisia uutisia (Ajankohtaista ja Yhteyspisteen tiedotteet) sekä yhteistyökumppaneidemme uutisia (Muualla verkossa).

Etsi haulla tai navigoi tietoon

Sivustolla on tehokas haku, jota voit hyödyntää tiedon etsimiseen. Hakutoimintoon pääset oikean yläreunan Etsi-kentästä. Sivuston sisältöön kokonaisuudessaan voit edelleen tutustua yläreunasta aukeavan navigaation kautta. Sivusto on jaettu kuuteen osioon, joiden sisällön saat näkyviin joko klikkaamalla osion otsikkoa (esimerkiksi Valitse hoitopaikkasi) tai otsikon vieressä näkyvää plusmerkkiä (+).

Anna palautetta

Jos etsittyä tietoa ei kuitenkaan löydy tai sinulla on toiveita sivuston sisällön kehittämiseen, otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia. Voit lähettää palautetta sivustosta tai kysyä lisää rajat ylittävästä terveydenhuollosta sivuilla näkyvän Anna palautetta -linkin kautta.