Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen lempinimi on Rajis

21.3.2018


Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste etsi helmikuussa helpommin suuhun sopivaa lempinimeä. Vastauksia ja ehdotuksia tuli upea määrä: nimiehdotuksia olivat esimerkiksi RYTY, Rajapiste, RAITA-piste, Ryppi, FINIS ja PanTer.

Raati päätyi huolellisen pohdinnan perusteella valitsemaan yhteyspisteelle lempinimen Rajis. Raadin mukaan nimi sopii hyvin suuhun, on lähellä yhteyspisteen virallista nimeä ja kuulostaa lempeältä. Tuoreen lempinimemme voit bongata esimerkiksi Twitterissä @rajayhteyspiste ja erilaisissa tapahtumissa.

Kaikki äänestykseen osallistuneet ehdotukset osallistuivat arvontaan. Menolippu Eurooppa -lautapeli lähtee arvonnan voittajalle Helsinkiin. Rajis kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita!

Mikä yhteyspiste?

Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen tehtävänä on jakaa tietoa terveyspalvelujen käytöstä Suomessa ja ulkomailla. Opastamme kysymyksissä Suomesta ulkomaille hoitoon lähteviä ja ulkomailla oleskelunsa aikana sairastuvia. Neuvomme myös ulkomailta Suomeen hoitoon tulevia sekä Suomessa oleskelunsa aikana sairastuvia. Jaamme tietoa Hoitopaikanvalinta.fi-verkkosivun ja yhteyspisteen Twitter-tilin välityksellä. Vastaamme myös tiedusteluihin osoitteessa yhteyspiste(at)kela.fi.