Tervetuloa seuraamaan Rajiksen joulukalenterin matkaa kansainvälisiin joulupöytiin!

26.11.2021

Joulukuu on jo ovella. On aika heittäytyä joulunajan odottavaan tunnelmaan, johon tietysti kuuluu myös päivittäin avattava joulukalenteri.


Tiesitkö, että terveyspalvelut ja niiden saatavuus vaihtelevat matkakohteesta riippuen? EU-terveydenhoito.fi-sivustolle on koottu maakohtaista tietoa yli 50 maan terveyspalveluista.

Joulukalenteri, jossa koristeltu joulukuusiMyös joulukalenterissa käsitellään maakohtaisia tietoja, sillä tänä vuonna Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen (Rajis) perinteisessä joulukalenterissa seikkaillaan eri maiden joulupöydissä. Luvassa on 24 lämminhenkistä ja herkullista vinkkiä ympäri maailmaa. Voit seurata joulukalenteria 1.12. alkaen Rajiksen Facebookissa tai Twitterissä. Tule mukaan herkulliselle matkalle ja ota talteen kansainväliset joulupöydän vinkit.

Rajiksen tontut toivottavat kaikille iloista joulun odotusta!

P.S. Muista paikallisten joulupöydän herkkujen lisäksi maakohtaiset tiedot terveyspalveluista, kun suunnittelet matkustamista. Maakohtaisilta sivuilta saat luotettavaa tietoa matkakohteen terveyspalveluista, hoidon saamisesta, maksuista ja korvauksista sekä terveydenhuollon viranomaisista.