Yhteyspiste pakkaa messukaravaanin kohti Oulun TERVE-SOS -tapahtumaa 23.-24.5.2019

13.5.2019


Sosiaali- ja terveysalan jokavuotinen TERVE-SOS -asiantuntijatapahtuma kerää jälleen toukokuussa tuhatpäisen kuulijakunnan seuraamaan 15:tä seminaaria ja yli 70:n asiantuntijan puheenvuoroja sosiaali- ja terveysalan kentältä. Oulussa on mukana myös yli 50 sosiaali- ja terveysalan toimijaa, jotka tuovat tapahtumaan omat näyttelypisteensä – niin myös Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste. TERVE-SOS järjestetään Oulussa 23.-24.5. ja tapahtumapaikkana toimii Oulun teatteri.

TERVE-SOS 2019 teemana on ”Maailma muuttuu – entä me?”. Tapahtumassa kuullaan puheenvuoroja muun muassa hyvinvointiteknologiasta, verkostoista ja turvallisuudesta.

Yhteyspisteen näyttelypisteellä voit kysyä kansainvälisestä sairaanhoidosta

Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste lähtee hyväntuulisella miehityksellä kohti Oulua. Valmistelutyöt TERVE-SOS:ia varten ovat ahkerasti käynnissä. Yhteyspiste asettaa oman näyttelypisteensä Oulun teatterille ja odottaa innolla kävijöitä pisteeseensä. Aikaisemmat vuodet ovat osoittaneet, että oikeus terveydenhuoltoon EU-alueella on asiantuntijoita suuresti kiinnostava teema. Yhteyspisteen osastolla voit kysyä ja keskustella kansainvälisen sairaanhoidon tilanteista, kuten hoitoon pääsystä matkalla sairastuessa tai hoidon perässä toisiin maihin matkustamisesta. Voit myös tutustua Hoitopaikanvalinta.fi-verkkopalveluun.

Seuraa tapahtumatunnelmia yhteyspisteen some-kanavissa

Voit seurata Oulun tapahtumatunnelmia yhteyspisteen sosiaalisen median kanavissa Facebookissa ja Twitterissä. Tapahtuman virallinen aihetunniste on #tervesos.

Lisätietoja TERVE-SOS 2019 tapahtumasta löytyy tapahtuman verkkosivuilta.