Yhteyspiste mukana Matkamessuilla 19.-22.1.2023

9.1.2023

Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspiste on mukana Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.-22.1.2023 messuosastolla 6s59. Messuilla voit kuunnella asiantuntijoidemme tietoiskuja matkailijan ja eläkkeensaajan sairaanhoidosta ulkomailla 20.1. ja 21.1. Yhteyspisteen Facebook-tilillä voit osallistua arvontaan, josta voit voittaa messuliput itsellesi ja ystävällesi.


Yhteyspisteen messuosastolla 6s59 voit kysyä ja keskustella terveyspalveluista ja sairaanhoidosta ulkomailla. Esittelemme messuilla EU-terveydenhoito.fi-verkkopalvelua, josta saat matkailijalle hyödyllistä tietoa esimerkiksi yli 50 maan terveyspalveluista. Messuosastolla voit myös testata tietosi leikkimielisessä onnenpyörässä ja osallistua arvontaan, jonka palkintona on lahjakortti.

Torstaina 19.1. messut ovat avoinna ammattilaisille ja perjantaina 20.1. ovet avataan yleisölle.

Tule kuuntelemaan tietoiskuja matkailijan ja eläkkeensaajan sairaanhoidosta ulkomailla

Tiedätkö, miten saat hoitoa, jos sairastut ulkomailla? Yhteyspisteen asiantuntija Mira Rantakeisu ja etuuspäällikkö Matias Kainu pitävät Messukeskuksen ohjelmalavoilla kaksi tietoiskua, joissa pureudutaan rajat ylittävän terveydenhoidon kysymyksiin ja haasteisiin. Saat tietoa siitä, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, kun suunnittelet matkaa tai muuttoa ulkomaille.

Ensimmäinen tietoisku pidetään Second Home Stagella perjantaina 20.1. kello 11.00. Tietoiskun aiheena on Eläkepäivät ulkomailla – Tiedätkö oikeutesi sairaanhoitoon? Tietoisku on suunnattu erityisesti eläkkeensaajille, jotka joko asuvat ulkomailla tai harkitsevat ulkomaille muuttoa.

Toinen tietoisku, Minulla on matkavakuutus, mihin tarvitsen eurooppalaista sairaanhoitokorttia? pidetään We Love Cruises Stagella lauantaina 21.1. kello 13.30. Sen kohderyhmänä ovat kaikki matkailijat, jotka haluavat tietää matkailijan terveydenhoidosta ulkomailla.

Voita liput matkamessuille

Yhteyspisteen Facebook-tilillä on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa messuliput kahdelle. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla Facebook-julkaisuamme. Arvomme lippupaketit 16.1.2023.