Tule töihin yhteyspisteelle: haemme korkeakouluharjoittelijaa

15.2.2024

Haemme korkeakouluharjoittelijaa Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteelle keväälle 2024. Hae 29.2. mennessä!


Haluaisitko päästä kehittämään osaamistasi viestinnässä ja verkkosivujen parissa työskentelyssä?

Meillä on sinulle mahdollisuus, jota ei kannata ohittaa.

Haemme korkeakouluharjoittelijaa Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteeseen alkaen maaliskuun puolivälissä tai sopimuksen mukaan (3 kuukautta). Yhteyspiste antaa neuvoja henkilöasiakkaille, terveydenhuollon ammattilaisille ja muille viranomaisille terveyspalveluista, niiden käyttämisestä, saatavuudesta ja kustannusten korvaamisesta Suomessa sekä toisissa EU-maissa.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden työskennellä verkkosivujen sisältöjen päivittämisen ja kehittämisen parissa (EU-terveydenhoito.fi)
 • tilaisuuden osallistua päivittäisviestintään, esimerkiksi uutisten kirjoittamiseen sekä viestintään yhteyspisteen sosiaalisessa mediassa
 • palkan, joka on noin 2000-2100 e/kk
 • joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen
  lounasedun.

Pääset myös tutustumaan rajat ylittävän terveydenhuollon asioihin ja tekemään muita yhteyspisteen tehtäviä riippuen aiemmasta kokemuksestasi.

Kelassa on hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä ja lukuisia mahdollisia urapolkuja.

Työpaikka sijaitsee Helsingissä, mutta töitä on mahdollista tehdä myös etänä.

Odotamme, että sinulla on

 • maisterivaiheen opintoja tehtävään soveltuvalta koulutusalalta, esimerkiksi viestintä, yhteiskuntatieteet, terveystieteet tai valtiotieteet
 • kokemusta tiedonhausta ja eri lähteistä saatavan tiedon luotettavuuden arvioinnista
 • erinomainen kirjallinen ja suullinen esitystaito
  sujuva englannin kielen taito
 • itsenäinen työote sekä hyvä yhteistyökyky
  yliopiston myöntämä vähintään kahden kuukauden harjoittelutuki.

Hyödyksi on myös, jos sinulla on viestinnän, sosiaalisen median ja verkkokirjoittamisen kokemusta ja kiinnostusta kansainväliseen sairaanhoitoon. Joustavuus, hyvä huumorintaju sekä avoin mieli oppia uusia asioita ja jakaa omaa osaamistasi katsotaan eduksesi. Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Me Kelassa kehitämme henkilöstökokemustamme jatkuvasti. Panostamme itse- ja yhteisöohjautuvaan työhön ja arvostamme henkilöstöä. Teemme työtä monipaikkaisesti, mutta rakennamme myös yhteisöllisyyttä. Väestöliitto myönsi Kelalle 2021 Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen merkiksi siitä, että meillä työn ja muun elämän yhteensovittaminen on sujuvaa.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Valitsemme tehtäviin ne henkilöt, joiden osaaminen ja kokemus vastaavat parhaiten haussa olevan työtehtävän vaatimuksia. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus ja katsotaan, voisimmeko me tarjota sinulle mielekkään työn ja seuraavan askeleen urapolullasi. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 29.2.2024. Pääset Kelan rekrytointijärjestelmään myös kela.fi-sivuilla olevan hakuilmoituksen kautta. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään yhteyspisteen päällikkö Marika Lahtivirta, p. 040 3547396 ja asiantuntija Tuuli Ainiala, p. 0504121906, etunimi.sukunimi@kela.fi.

Tutustu myös uutiseen aiempien harjoittelijoidemme kokemuksista Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteellä.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme sekä käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi voimme teettää valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen ennen työn alkamista. Lisätietoja aiheesta löydät www.supo.fi.